۱۳۸۹/۰۶/۰۵

درگيري لفظي آيت الله خامنه اي و آقاي احمدي نژاد



بنابر گزارشهاي رسيده به تازگي و در يك محفل بسيار خصوصي كه سران بسيار نزديك نظام در آن شركت داشته اند ، آيت الله علي خامنه اي نسبت به استفاده آقاي احمدي نژاد از اسفنديار رحيم مشايي به آقاي احمدي نژاد گله كرده و گفته است كه اكثريت مسئولان دلسوز نظام نسبت به استفاده از اين شخص روي خوش نشان نميدهند و بهتر است كه ايشان را بركنار كنيد و از ديگر نيروهاي دلسوز نظام بهره بگيريد.

در مقابل آقاي محمود احمدي نژاد نسبت به اين سخنان آشفته شده و در مقابل پاسخ ميدهد من نماينده 25 ميليون نفر از مردم ايران هستم و مردم به من راي داده اند و از من و تصميمات من حمايت ميكنند و شما را خبرگاني انتخاب كرده اند كه دو ميليون نفر هم مردم به آنها راي نداده اند.

در اين لحظه علي مطهري غضبناك شده و فرياد ميزند كه آقاي احمدي نژاد اصلا و ابدا نسبت به رهبر اعتقادي ندارد و هرگاه كه ميگويد به ولي فقيه التزام دارد منظورش امام زمان است و به مقام رهبري هيچ التزامي ندارد

در پايان اين كش و قوس با وساطت اطرافيان ، اين درگيري لفظي خاتمه پيدا ميكند

۱۳۸۹/۰۵/۱۳

سازمان تامين اجتماعي در چنگال گروه هفتاد



سازمان تامين اجتماعي به عنوان يكي از نهادهاي قدرتمند مالي در كشور مطرح است كه منابع مالي فرارواني دارد و ثروت اين سازمان بدون اغراق در ايران بي نظير است. (البته اگر بنياد مستظعفان را از در اين مقال نياوريم) سازمان تامين اجتماعي يك سازمان غير دولتي بود كه متاسفانه طب يك مصوبه ننگين و غير قانوني (غير قانوي از آن جهت كه اين سازمان با پول 60 درصد مردم تهيه شده است و بايد براي فقط آن 60 درصد خدمات ارايه دهد حال آنكه وزارت رفاه به كل آن را مال خود نمود) در مجلس زير مجموعه وزارت رفاه و تامين اجتماعي شد و دولت با اين كار قصد آن را داشت تا بدهي عظيم خود به اين سازمان را مختومه كند

به گمان در زمان رياست آقاي ذبيحي در اين سازمان قببح ترين اعمال در اين سازمان انجام گرديد كه تنها به ذكر اين موضوع ميپردازيم كه در تاريخ بين 30 خرداد تا روز قدس تمامي چماقداراني كه در خيابان به ضرب و شتم مردم بي دفاع مي پرداختند توسط سازمان تامين اجتماعي اجير شده بودند و بودجه اين امر از طريق سازمان تامين اجتماعي تامين شده بود!؟ سازماني كه شعار آن نياز امروز پشتوانه فردا بود تبديل شد به مركز پرورش چماقداران .

اما كار به اينجا ختم نشد و دولت براي قبضه كردن تمامي اين ثروت طرح تشكيل گروه هفتاد را داد ، گروه هفتاد عبارت است از هفتاد تن از نزديكان دولت محمود احمدي نژاد كه از سپاهيان نزديك به ايشان هستند اين گروه هفتاد ، بيش از دويست تن از مديران ارشد و كار آمد اين سازمان را با تجربه هاي بسيار يا خانه نشين نمود و يا به شغل هاي پست وادار ساخت كه اين امر خود برخلاف تمامي قوانين خود حكومت اسلامي است

جالب تر از آن اين است كه تعدادي از اين افراد از كار بيكار شده جهت احقاق حق خود به ديوان عالي كشور هم مراجعه نموده اند اما اين مرجع قضايي نيز گفته است كه كسي توان مقابله با گروه هفتاد را ندارد !؟ براستي گروه هفتاد چيست ؟ توسط چه كس يا كساني اداره ميشود ؟

۱۳۸۹/۰۵/۱۲

آيا بر طبل جنگ نواخته خواهد شد ؟


درياسالار مايك مالن طي سخناني اعلام نمود كه ارتش ايالات متحده اين آمادگي را دارد كه به ايران حمله كند ، البته هريك از سياستمداران آنگونه كه دوست دارند به تفسير اين خبر پرد اخته اند اما واقعيت اين است كه ايالات متحده اصلا قرار نيست در خاك ايران سرباز پياده كند (البته در صورت حمله احتمالي) براي اين عمليات 11 نقطه در خاك ايران مشخص شده است و قرار است در صورت حمله احتمالي به اين يازده نقطه حمله شود.
البته اين حمله از هنگامي كه ناوگان يازده گانه نيروي دريايي ايالات متحده هنگامي كه از كانال سوئز گذشت بسيار محتمل گشت و تقريبا از همان زمان بود كه ارتش ايران در آماده باش كامل قرار گرفت (نيروهاي سپاه بيش از يك سال است كه در آماده باش هستند) .
طبق گزارشهاي رسيده از ايران ، يك لشكر كشي پنهاني توسط ارتش ايران در مناطق جنوبي كشور صورت گرفته و خصوصا نيروهاي پدافند هوايي در شهر اميديه حضوري بسيار پررنگ دارند ، بنا به گزارش ناظران محلي اميديه به يك پادگان نظامي تبديل شده است.
اما در عين حال مقامات رسمي ايران همچنان ميگويند كه آمريكا هيچ غلطي نميتواند بكند، آيا ميتوان اين سخنان را باور كرد ؟ از طرفي ديگر ، سخنان درياسالار مايك مالن در شرايطي مطرح ميشود كه تا 29 روز ديگر يكصدهزار سرباز آمريكايي از عراق خارج خواهند شد. و تنها پنجاه هزار سرباز در داخل عراق باقي خواهند ماند. آيا اين امكان وجود دارد كه اين يكصد هزار سرباز آماده براي حمله به نقطه اي ديگر آماده ميشوند؟
آرام حسامي (استاد دانشگاه مونت گومري و كارشمناس مسائل ايران): تا جايي كه من ميدانم آمريكا در سواحل ايران نيرو پياده نخواد كرد ، و تنها نقاط حساس ايران را مورد هدف خود قرار خواهد داد نقاطي همچون مراكز اتمي ، فرودگاههاي نظامي و كلا به مناطق نظامي كه در جهت تجهيز اتمي ايران مشغول هستند خواهد پرداخت ، البته اين را هم بگويم كه بنده گمان نميكنم كه دولت ايران بخواهد كه آمريكا به ايران حمله كند و تصور ميكنم كه دولت ايران حتما با آمريكا وارد مذاكره خواهد شد و شرايط آمريكا را خواهد پذيرفت . آرام حسامي ادامه ميدهد : البته اين را هم بگويم كه اگر ولي فقيه در اين امر دخالت كند اصلا معلوم نيست كه چه خواهد شد. اقاي حسامي گفت ، براي ايران چهار گزينه پيش رو بود تصويب قطعنامه – تحريم – محاصره اقتصادي و حمله نظامي ، در حال حاضر قطعنامه صادر شده است در مرحله قطعنامه ايران ميتوانست با كمترين هزينه اين بحران بر طرف كند اما در مقابل آن قرار گرفت و آقاي احمدي نژاد نيز بتازگي گفت 4 تا كه هيچ 4 هزار تا قطعنامه صادر كنند هيچ چيزي نميشود. مرحله بعدي تحريم بود كه تحريم بسيار بر اقتصاد ايران تاثير بدي خواهد گذاشت. محاصره اقتصادي نيز در حال آغاز است و مرحله بعدي ممكن است كه حمله باشد.
پاتريك كلاوسون كارشناس مسائل خاورميانه معاون موسسه مطالعات خاور نزدیک : من مدتهاست كه گفته ام كه دولت ايران به سمت جنگ پيش ميرود متاسفانه تا وقتي كه آقاي احمدي نژاد در راس اين دولت باشد شكي نيست كه ايران به سمت جنگ پيش خواهد رفت و از آن بدتر اين است كه رهبر ايران هم از اين جنگ حمايت ميكند ، فكر ميكنم سران حكومت ايران هنوز نميدانند كه در مقابل چه قدرتي ميخواهند قرار بگيرند.وي در مورد يكصدهزار سربازي كه تا 29 روز ديگر كشور عراق را ترك خواهند كرد گفت : اين نيروها به ايران حمله نميكنند بلكه بخشي از آن ها به افغانستان ميروند و بخشي ديگر نيز به ناوگان دريايي ايالات متحده مستقر در خليج فارس خواهند پيوست.آقاي كلاوسون در مورد حمله زميني ايالات متحده به ايران گفت ، هنوز زود است در مورد اين گزينه صحبت كنيم.

بارها گفته شده و باز هم ميتوان به عينه ديد كه راهي كه حكومت اسلامي ايران در آن قدم گذشاهته است شباهتهاي بسياري با راه عراق صدام حسين دارد. راستي آيا در خاورميانه شاهد جنگ جديد خواهيم بود ؟ آيا بازهم بر طبل جنگ نواخته خواهد شد ؟